lavieenrose. magneticfield. mkv

Beat Bar Umanist, Vasile Lascăr 29, 21 aprilie 2018, ora 21. Lavieenrose.magneticfield.mkv este o colecție de fișiere video neterminate concepute pentru ambientarea dansului in diverse locuri și face parte din proiectul cu un nume asemănător, creat de Cătălina Coșoiu (Li Ana Guglia). Este o extensie digitală, primitivă din punct de vedere tehnic, a spatiului conceptual din MAGNITO din care provine și expoziția găzduită de Facultatea de Filosofie din București începând cu 16 februarie anul acesta.

Beat Bar Umanist, Vasile Lascăr 29, 21 aprilie 2018, ora 21.

Lavieenrose.magneticfield.mkv este o colecție de fișiere video neterminate concepute pentru ambientarea dansului in diverse locuri și face parte din proiectul cu un nume asemănător, creat de Cătălina Coșoiu (Li Ana Guglia).

Este o extensie digitală, primitivă din punct de vedere tehnic, a spatiului conceptual din MAGNITO din care provine și expoziția găzduită de Facultatea de Filosofie din București începând cu 16 februarie anul acesta.

Pentru detalii despre prezentare și despre dialogul pe marginea acestei expoziții care va avea loc tot pe 21 aprilie, la facultate:
http://filosofie.unibuc.ro/2018/04/16/dialog-pe-marginea-expozitiei-la-v...

După întâlnirea de la ora 16 de sâmbătă, va asteptam in BEAT bar umanist pentru proiectie si dans.
Suportul tehnic este asigurat de gazde împreună cu Dan Fiera.